Články

Problémy se stahováním dokumentace - VYŘEŠENO

Z důvodu výpadku na straně poskytovatele serveru nelze aktuálně na web ukládat ani stahovat dokumentaci týkající se oddlužení žadatelů. Na nápravě pracujeme.

Informace k nouzové situaci při koronaviru

I při vyhlášeném nouzovém stavu jsou služby našeho portálu nadále poskytovány v plném rozsahu. Pro bezproblémové vyřizování máme přesto několik doporučení, které mohou napomoci rychlejšímu řešení vašich případů.

Kontakty při nedostupnosti telefonní linky

Z důvodu navýšení telefonických dotazů k oddlužení po 1.6.2019 může docházet k prodlevám při spojení s pracovníky naší telefonické podpory. Využijte alternativní kontaktní spojení k zodpovězení vašich dotazů týkajících se insolvencí.

Pokyny k finalizaci předregistrovaných žádostí o oddlužení po 1.6.2019

Na www.BankrotOnline.cz byla otevřena finalizace žádostí o oddlužení k podání po 1.6.2019. V tomto článku naleznete pokyny pro kompletaci žádostí předregistrovaných před tímto datem.

Informace k podávání žádostí po 1.6.2019

Portál BankrotOnline.cz je již plně přizpůsoben k podávání žádostí o oddlužení po 1.6.2019. Předpřipravte si svoji žádost již nyní a vstupte do oddlužení s novými podmínkami již v červnu tohoto roku.

Vyšší nezabavitelná částka při oddlužení po 1.6.2019

Nezabavitelná částka, která zůstává lidem v insolvenci při placení insolvenčních splátek, se od června tohoto roku podstatně zvýší. Schválila to na svém pravidelném zasedání vláda.

Jednodušší oddlužení od 1.6.2019, schválila definitivně Poslanecká sněmovna

Poslanecká sněmovna schválila definitivní podobu novely insolvenčního zákona, která umožní vstup do oddlužení podstatně většímu okruhu žadatelů.

Zvýšení nezabavitelné částky mzdy v oddlužení 2019

Od 1.1.2019 se zvyšuje částka, kterou při oddlužení nelze strhnout ze mzdy na splátky dluhů.

Senát vrátil novelu insolvenčního zákona, chce její rozšíření

Senát vrátil Poslanecké sněmovně k dopracování novelu insolvenčního zákona, která má usnadnit vstup do oddlužení. Požaduje zmírnění podmínek tak, aby se oddlužení stalo dostupnější většímu okruhu dlužníků.

Podmínky oddlužení se zmírní, schválila Poslanecká sněmovna

Na osobní bankrot dosáhne více dlužníků než doposud. Poslanecká sněmovna schválila novelu insolvenčního zákona, která ruší dosavadní podmínku splacení alespoň 30% dluhů.
« Předchozí stránka
12